sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Koiramainen vkl

Perjantaina kävin vielä treenaamassa Sam:n kanssa agilityä viherlandialla Tiinan ja Pikkiksen kanssa. Sam teki saman treenin kuin Sora torstaina ja se onnistui ihme kyllä oikein hyvin. Sam kuunteli ja ohjautui hyvin, eikä räiskinyt hyppyjä. Lisäksi Sam teki yksittäisinä esteinä keinua, puomia, rengasta ja keppejä. Kaikki sujui mallikkaasti ja olin enemmän kuin tyytyväinen.
Koirien lämmittelyt ja jäähdyttelyt sujuivat sopivasti syksyisessä tihkusateessa kun kävelimme Kuokkalan keskustasta koirien kanssa Viherlandialle ja treenin jälkeen rantaa pitkin takaisin.

Lauantaipäivä vierähti Jkl Kv näyttelyssä, lähinnä sakemannikehää seuraten, shoppaillen ja tuttujen kanssa turistessa. Riittävän toimettomalta kun näytin, niin näyttelytoimikunta minut sieltä bongasi ja pääsin kuskaamaan pyttyjä ja ruusukkeita Ryp-kehiin.

Sunnuntaina Pamela oli kehässä saaden seuraavanlaisen arvion Brittituomari Simon Parsonsilta:
EH JUK1
Pretty feminine bitch. Needs a lot of time. Clean neck & shoulder. Straight front. Good hindangulations. Ok head profile. Needs more strenght. Slightly undershot. Moved quite close behind, good in front&side.


Vapaasti suomennettuna: Melko feminiininen narttu. Tarvitsee paljon aikaa (kehittyäkseen). Hyvä niska ja kyynärät. Suora edestä. Hyvät takakulmaukset. Ok pään profiili. Tarvitsee lisää vahvuutta/massaa. Lievästi alapurenta. Liikkui aika kapeasti takaa, hyvin edestä ja sivusta.

Pamelan kehän jälkeen siirryimme villakoirakehän reunalle seuraamaan Kennel Sainen villisten esiintymisiä. Pamela otti näyttelyt rennosti ja veteli sikeitä häkissään, välittämättä ympärillä olevasta hälinästä. Välillä se rötkötti mun sylissä kehän reunalla ja ihmiset kävivät neitiä lääräämässä "kun sehän näyttää siinä ihan kiltiltä" :D Jep, sitä se todellakin on :)

Kun Oona ja Anna-Mari lähtivät näyttelystä, sai Pamspu kyydin kotiin ja minä jäin vielä auttelemaan pyttyjen ja ruusukkeiden jakelussa Ryp ja BIS kehissä.

Ei kommentteja: