perjantai 25. syyskuuta 2009

Tän kauden eka huskytreeni ym.

Kesä oli ja meni. Koirien kanssa tapahtui paljon kaikenlaista mukavaa, mutta blogin päivittämiselle ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa, joten tiivistetysti tapahtumat edellisestä päivityksestä tähän hetkeen:
- Pamela käynyt muutamissa näyttelyissä, ekasta virallisesta näyttelystä junnuluokassa EH
- Kääpiövillakoira Sora oli kesällä 1,5kk minulla treenattavana agilityä varten. Treenasimme kolme kertaa viikossa. Toivottavasti talvella päästään jo kisaamaan.
- Mökkeiltiin ja reissattiin paljon koirien kanssa.
- Milo täytti 9v.
- Pamela täytti 1v.
- Kasvattini Ruuti kuoli tapaturmaisesti.
- Nasta on kisannut neljä starttia agilityssä pitkän tauon jälkeen. Kaikista tulos, mutta ei puhtaita ratoja.

Muutama kuva menneestä kesästä...
Torstaiaamuna 24.9. treenattiin ekaa kertaa tälle vuotta huskeja Sainen kennelissä. Kävimme tutustumassa uuteen reittiin suolla. 16 koiran valjakko veti mönkkäriä ja junioritkin olivat hyvin hommassa mukana. Vähän ennen kymmentä alkoi kuitenkin aurinko jo jonkin verran lämmittää, joten pitkiä treenejä ei pysty vielä tekemään. Toivottavasti ensiviikolla olisi jo vähän viileämmät säät.

Torstai-iltana oli myös Nastan agilitytreenit viherlandialla. Treenissä oli paljon tosi hyviä pätkiä, mutta kokonaisuus oli vielä rikkonainen. Paletti ei pysynyt kasassa alusta loppuun, vaikka pääosin Nasta tekikin hemmetin hyvää työtä. Testasin treenissä paljon Nastalle ja minulle uusia ja/tai hankalia ohjauskuvioita. Nastan kanssa yhteistyö ei ollut ihan saumatonta, koska käytännössä huudettiin Nastan kanssa kilpaa ja se ei yleensä toimi. Mun pitää keskittyä taas ohjaamaan Nastaa melko ääneti, josko sekin sitten hiljenisi ja keskityyisi kunnolla.


Ei kommentteja: