tiistai 7. huhtikuuta 2009

Päivityksiä

Hui miten pitkä aika on mennyt viime päivityksistä. Paljon on ehtinyt tapahtua. Yritän jonkin näköisen listauksen laittaa kuluneen talven asioista.

Tammikuussa Nastalla alkoi juoksu.

Tammi-Helmikuun vaihteessa olimme JRT porukalla Punkalaitumella metsästämässä ja meillä oli seuranamme vähän alta parikymmentä brittiläistä terrieriharrastajaa, jotka olivat tulleet vierailulle Suomeen tutustumaan meidän terrierimetsästykseen. Sam sai sinä viikonloppuna ketun, jolta oli toinen etujalka lähtenyt irtipoikki. Jalan tynkä oli jo jonkin verran parantunut, mutta kettu oli aika raihnaisen oloinen, liekkö enää saalistus onnistunut sillä jalalla. Hyvä että pääsi täältä kylmästä talvesta nälkää näkemästä ja kärsimästä.

Helmikuun puolivälin jälkeen kävin Englannissa viettämässä aivan mahtavan metsästysviikonlopun uusien tuttavieni luona. Ihastuin russelleiden lisäksi heidän Fellterriereihinsä. Jokatapauksessa pistin russellipennun varaukseen :)

Helmi-maaliskuun aikana kävimme muutamia kertoja metsästämässä. Koirat toimivat vähän vaihtelevasti, enkä ollut ihan tyytyväinen. Loppuviimeksi kuitenkin tekivät pitkän työpäivän ja pari päivä meni lepäillessä. Nasta otti nipussa vähän osumaa itseensä.

Maaliskuussa Pamela kävi ekassa mätsärissä. Se meni kaikin puolin hyvin, vaikka sijoitusta ei tullutkaan. Isoja pentuja oli todella paljon ja olen tyytyväinen että Pampsu jaksoi siellä kaikesta hälinästä huolimatta keskittyä mun kanssa tekemiseen.

Nasta oli todella vaisu maaliskuussa. Nastalle ei ruoka maistunut ja se laihtuikin lähes kilon, mikä on Nastan kokoiselle koiralle paljon! Huhtikuun kolmantena päivänä Nasta sitten steriloitiin ja samalla poistettiin kolme nisäkasvainta. Nyt neiti on toipumaan päin ja eläinlääkärin määräämät kaksi lepoviikkoa tuntuu lähes mahdottomalta järjestää, sillä Nasta ei omasta mielestään ole toipilas laisinkaan. Lähes saman tien nukutuksesta herättyään sillä on ollut vain meno mielessä ja ruokakin maistuu hyvin :)

Pamela on nyt ilmoitettu neljään näyttelyyn:
Kiuruvesi 25.4. (ryhmänäyttely)
Vaasa 26.4. (KV-näyttely)
Äänekoski 2.5. (ryhmänäyttely)
Kannus 9.5. (epävirallinen kaikkien rotujen pentunäyttely Penturalli)

Ja kuvia meidän kevättalvelta:

Ihana engelsmanniherra Ralph, josta toivon saavani pennun 

Sam ja kettu
Pamela ja talvisen keppileikin huumaa

Nasta ja Milo posettaa keväisessä metsässä
Pamela SnaPsin mätsärissä


Ei kommentteja: