tiistai 23. joulukuuta 2008

Joulu on taas, joulu on taas :D


Riesan pennut ovat lähteneet yhtä urosta lukuunottamatta pesästä, onnea ja menestystä jälleen uusille perheille!

Vietämme joulua vanhempieni luona Etelä-Pohjanmaalla. Koiravahvuuteen tänä jouluna kuuluvat: Milo, Nasta, Sam, Pamela, Luru (vanhin russellini, joka asuu vanhempieni luona) ja Sintti (siskoni lk chihuahua). Vilinää siis riittää.

Viime päivityksestä tähän hetkeen on ollut kovin tapahtumarikasta aikaa: Pamelan hampaat ovat alkaneet vaihtua ja Pamela on saanut itselleen rokotteista suojan tarttuvia koirien tauteja vastaan. Milo, Sam ja Nasta päättivät kokeilla häkin läpi tappelemista sillä seurauksella että kaikki osalliset olivat pienillä taisteluvammoilla, samalla raivolla oli revitty meidän sänky ja koko kämppä oli kuin teurastuksen jäljiltä lattiat aivan veressä. Suurimman vaurion kärsi Samin etuhammas joka oli rytäkässä mennyt poikki ja se piti käydä poistattamassa.

Nastan kanssa kävimme ennen joulua Vierumäellä kiertelemässä pesiä, mutta tyhjää oli tai ainakaan Nasta ei niistä mitään löytänyt. No parempaa jahtionnea ensivuoden puolella :)

Tässä vielä muutama jouluinen kuva, vihdoin on kiva vähän kuvailla kun on lunta!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Oi mitä talvisia kuvia! yhtä "paljon" näyttää olevan lunta siellä kun täälläkin. Kuulosti tuo teurastus-urakka myös samalta mitä täällä yritetään (kappas vaan, useimmiten Boriksen toimesta) harva se päivä alotella :) Hyviä välipäiviä ja hauskaa ens vuotta! T. Jenny & dogit